Vandring gennem

skiftende terræn

Vandreturen foregår på Soteleden i et terræn, som alle kan klare. Etaperne for vandreture på to, tre, fire, fem eller seks dage, og vandreruterne er som regel 15 km lange .  Du kommer forbi kendte områder på Bohuslänkysten såsom Smögen, Kungshamn Bovallstrand, Hunnebostrand, Hovenäset og Bohus-Malmön.Der er forskellige vandreruter hver dag, og morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Vores koncept indebærer, at du aldrig går tilbage ad samme vej, som du kom fra, og transport tilbage til vandrerutens startsted er altid inkluderet. Vandrepakken omfatter følgende vandreruter, som kan kombineres på forskellige måder, alt efter hvor mange dage du ønsker at vandre.  • Rundt i Ramsvik

Ramsvik er et naturreservat på en ø beliggende ud for Hunnebostrand. Vandreturen foregår langs store klippeområder, der skiftevis byder på lynghede og kulturlandskaber. Vandreruten følger i store træk kystlinjen. Her findes der gode muligheder for en svømmetur i havet. Vandreruten er på 15 km.  • Rundt i Ramsvik til Hunnebostrand

Denne vandretur begynder med en sejltur til Nötö på den sydlige del af Ramsvik. Derefter vandrer du på den vestlige del af øen med udsigt over havet, der strækker sig over mange kilometer. Efter Ramsvik fortsætter vandreturen til Hunnebostrand. Vandreruten er på 18 km.  • Rundt i Bohus-Malmön

Denne vandrerute følger for det meste kystlinjen. Vandreturen går delvist gennem gamle stenbrud, hvor man kan se tydelige spor af, hvordan udvinding af sten foregik i stenhuggertiden. Her findes der gode muligheder for en svømmetur i havet. Vandreruten er på 11 km.

.

  • Rundt i Bohus-Malmön til Örn

På denne vandrerute foregår vandreturen omkring den største del af Bohus-Malmön og fortsætter derefter med bilfærgen og videre til det lille maleriske samfund Örn. Vandreruten er på 15 km.  • Fra Örn til Kungshamn/Smögen

Vandretur gennem kystsamfund og et mindre skovområde. Vandreturen foregår tæt på havet, og her findes der derfor gode muligheder for en svømmetur. Vandreruten er på 15 km.

 

  • Hållö

Hållö er et imponerende sted og også en gold og betagende smuk ø med det velkendte Hållö fyrtårn, vandrehjemmet Utpost Hållö, et smukt kapel og endeløse mængder af granit. Det er fremragende at vandre rundt på øen på den velafmærkede sti på 5 km. Her findes der gode muligheder for en svømmetur i den smukke marmorpool.

 

  • Fra Kungshamn til Smögen

Vandreturen foregår over Smögenbroen og gennem den lille samling huse i Smögen, som sjældent nås af besøgende. Videre mod Hålländarberget længst ude i skærgården på Smögenön. Du kan vælge mellem at vandre 11 eller 14 km på denne vandrerute. Her findes der gode muligheder for en svømmetur i havet. Vandreruten er på 15 km.

 

  • Fra Anneröd til Hunnebostrand

Denne vandrerute går gennem Europas nordligste bøgeskov efterfulgt af birke- og nåletræsskove, indtil du når frem til kystsamfundene Bovallstrand og Hunnebostrand. Vandreruten er på 18 km.

 

  • Fra Sparöd til Hunnebostrand

Denne vandrerute går gennem birke- og nåletræsskove, indtil du når frem til kystsamfundene Bovallstrand og Hunnebostrand. Vandreruten er på 15 km.

Bohus-Malmön.

Örn.

Ramsvik.

Smögen.

Ramsvik.